mateo 926 Napisano 28 Października 2023 Power buds Royal sugar Green Sensation Dobry zestaw czy nie? Jak najlepiej stosowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Października 2023 @mateo Dobry. Ja power buds odrazu po zmianie światła leje. A green Sensation i royal sugar od 2-3 tyg po zmianie światła. Z tym że royal sugar daje 1ml na 1l wody na maxa a można chyba 2ml lać ale ja nigdy tak nie robiłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,125 Napisano 30 Października 2023 @mateo to sa tylko dodatki, potrzebujesz jeszcze bazy np. Terraz bloom czy grow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 926 Napisano 30 Października 2023 To mam tez kupione👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 26 Października Witam Czy na Wega mógłbym lać plagron Terra grow,aktualnie daje biohumus i 1g azofoski rozpuszczam w 3 litrach wody.Na flo daje Tera bloom i pk 13-14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach