Patro84 1 Napisano 4 Października 2023 Hej, wstawiam fotkę do oceny. Lemon silver haze. Posadzony w donicy w czerwcu, później przesadzony bo już miejsca nie miał. Coś tam jest ale późno zakwitł. Ile według was mu jeszcze zejdzie do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Października 2023 @Patro84 jest w fazie budowania kwiatostanów. Wg mnie to brakuje mu z 5tyg bankowo.rosnie na out?ciezko bedzie zeby doszedl do konca... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patro84 1 Napisano 4 Października 2023 W szklarni go trzymam, 5 tygodni to ciężko faktycznie. Co tu robić bo sprzętu nie mam żeby go zabrać do domu, a bez lamp itd. to pewnie zginie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Października 2023 @Patro84 no jeżeli nie będzie warunków to umrze. Może być ciężko mu dojsc, za pozno wystartowales @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patro84 1 Napisano 4 Października 2023 @vego1989 dziękuję za poradę, będę walczyć o niego i dam znać jak mi poszło. Co do startu to siedzi już w doniczce ponad 12 tygodni, załączam zdjęcie. Obok Girl scout cookies które wyszły dobrze, czy to może być wina za małej doniczki na początku bo Lemon jednak duży jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach