gadula700 0 Napisano 3 Października 2023 Witam, właśnie zakupiłem sobie 3 ziarenka Royal Cookies Auto. Chciałbym wsadzić kiełki prosto to głównej doniczki (15-20 litrów). Jaką Glebe najlepiej zakupić? Jaki nawóz najlepiej dać aż do czasu kwitnienia i jaka lampa mi bedzie minimalnie potrzebna? Z góry dziekuje i pozdrawiam! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 3 Października 2023 Jakiś budżet jest określony? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gadula700 0 Napisano 3 Października 2023 Ziemie właśnie już ogarnołem, potrzebuje w sumie tylko światła. Budżet myśle coś do 150€ za lampe. 53 minuty temu, WBB napisał: Jakiś budżet jest określony? Ziemie właśnie już ogarnołem, potrzebuje w sumie tylko światła. Budżet myśle coś do 150€ za lampe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Października 2023 @gadula700 mars hydro ts 1000 możesz sprawdzić ile będzie u Ciebie kosztować, też na ledam.pl jest światło 120W które by u Ciebie dobrze siedziało Co do nawozów to biobizz trypack i pH down to taka podstawa najłatwiejsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach