szatan 11 Napisano 13 Września 2023 Rany boskie, herma? Wywalać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Września 2023 No jajka. Już cześć otwartych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 13 Września 2023 mogę to oberwać jeśli jest niewiele? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Września 2023 @szatan no ja bym się nie poddał i obrywał. Poddać się =wywalić krzaka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 14 Września 2023 @szatan Bóg ukarał szatana hermą..... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 14 Września 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Andi napisał: @szatan Bóg ukarał szatana hermą..... Czy Bóg czy nieBóg , ukaranym został. Ktoś tu jakiś urok rzucił. 😉 9 godzin temu, grolsch3 napisał: @szatan no ja bym się nie poddał i obrywał. Poddać się =wywalić krzaka. Oberwałem, będę obserwował i walczył! Tak o nie dbam i taka niespodzianka! Edytowane 14 Września 2023 przez szatan dodanie tekstu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Września 2023 Proste obrywaj tez tak miałem ze 4 znalazłem i udało się ogarnąć za wiele stresu pewnie dostała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 14 Września 2023 Prosta sprawa jak nie jesteś somelierem i to twoje początki. Skopie lepiej jak siejka, likwiduj jaja coś klepnie 💪✌️ Każdy stary growman napisze żeby wyjebac. Poczatki są trudne 5 ✊️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 21 Września 2023 Po oberwaniu jajca nie rosną. Natomiast chyba jedną roślinkę zapyliło. Pozwolić jej dojrzeć? Nasiona się nadadzą? Runtz x Girls Scout Cookies 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Września 2023 @szatan hermić też mogą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 26 Września 2023 A czy z tych kwiatków coś będzie? W każdym chyba nasionko, no ale cóż... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach