gibon 2 Napisano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Chciałbym kupić jakiś zestaw nawozów na wzrost i kwitnienie możecie coś doradzić ? Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez gibon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Sierpnia 2019 to kup sobie zestaw nawozów Canna Terra Vega . Terra Flores PK 13/14 Cannazym . Rhizotonic Canna Boost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 13 Sierpnia 2019 a dobre są te nawozy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Sierpnia 2019 według mnie jedne z najlepszych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 13 Sierpnia 2019 w takim razie obadam temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 13 Sierpnia 2019 ja polecam z firmy Plargon, mają dobre ceny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Sierpnia 2019 u mnie bardzo dobrze sprawdzały się nawozy Atami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 13 Sierpnia 2019 plargon i atami też przyczaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 14 Sierpnia 2019 też się przymierzam do jakiegoś zestawu, ponoć Canna jest bardzo dobra ten ich zestaw jest wszystko czego potrzebuje roślina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach