Boczelli 3,023 Napisano 27 Sierpnia 2023 Witam, Mam kilka roznych nawozow i za bardzo nie wiem, jak rozplanowac ich podawanie. Mam w arsenale: -Bio Tabsy 10szt -Bio Tabs Boom Boom spray -Try pack indoor biobizz- bio grow, bio bloom, top max -Plagron calmag pro -Canna pk13/14 W boxie beda 4 automaty w growbagach 15l w ziemi plagron light mix. Ktos podpowie jak to podawac, a moze cos dokupic czy lepiej czekac na niedobory? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 228 Napisano 27 Sierpnia 2023 @Boczelli oddzielił bym bio tabsy od reszty nawozów try pack by wystarczył z calmagiem a na drugą uprawę bio tabsy można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,023 Napisano 27 Sierpnia 2023 Try pack + calmag i ewentualnie boomboom po treningu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 808 Napisano 28 Sierpnia 2023 @Boczelli z zasady nawozów się nie miesza, chyba że zna się dobrze składy i proporcje jakich potrzebujesz. Biobizz trypack ma wszystko niezbędne to na pewno, a calmag się przydaje jak planujesz pod ledami uprawiać albo masz miękka wodę z kranu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,023 Napisano 28 Sierpnia 2023 @Bob drzewny zrobie tak jak mowisz, tylko co z tym boomboom? Moge psikac po lst czy przesadzeniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 808 Napisano 28 Sierpnia 2023 @Boczelli możesz psikac tak jak producent zaleca, to stymulant na dodatek dolistny, to możesz używać kiedy chcesz (zgodnie z zaleceniami producenta) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach