ponuryzniwiarz 1 Napisano 23 Sierpnia 2023 Siema, coś ten rok słabo idzie a co za tym idzie słabo coś panny puchną na pniu, stosowałem Plankon K przez kilka lat i wszystko było ok ale teraz słabo wystarczalny jest i moje pytanie co polecicie żeby roślinki bardziej puchły? Wiem pełno tematów jest o nawozach ale chce mieć coś sprawdzonego przez Was, pozdrawiam a na dole pacjenta tylko coś chuda 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Sierpnia 2023 @ponuryzniwiarz stymulator można by było jakiś zastosować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponuryzniwiarz 1 Napisano 23 Sierpnia 2023 @Kibic a polecasz coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Sierpnia 2023 (edytowane) @ponuryzniwiarz canna boost Edytowane 23 Sierpnia 2023 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach