Prezes95 4 Napisano 21 Sierpnia 2023 Witam mam pytanie czy jak dałem do koszyka topki i dałem na strych to mogę tak suszyć czy nie ? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 21 Sierpnia 2023 Tak w zbitej kupce to ja bym nie suszył.... porozkładał bym to. A ile tam masz stopni na strychu.... bo u mnie w pełnym słońcu to na strychu mam chyba z 50 stopni więc tam nie suszę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2023 @Prezes95 najlepiej wilgotnosc ok 50-55% temp z 25⁰ i by było dobrze, w ciemnym miejscu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwagrom 70 Napisano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) @Prezes95 Mi się plecha wjebała przez to że na kupie jaranie w plastikowym pojemniku schowałem, ale ja nie miałem wyjścia bo musiałem wyjechac do pracy :D mnóstwo tematu pleśn mi wjebała, odradzam najlepiej gdyby sobie luzem, na siatce poleżały w powietrzu tak aby z góry i od spodu dostawały powietrza, dobrze przytnij liście przede wszystkim, taka moja mała rada od serducha. Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prezes95 4 Napisano 21 Sierpnia 2023 3 godziny temu, WBB napisał: Tak w zbitej kupce to ja bym nie suszył.... porozkładał bym to. A ile tam masz stopni na strychu.... bo u mnie w pełnym słońcu to na strychu mam chyba z 50 stopni więc tam nie suszę... @WBB poroskładane mam fajnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2023 @Prezes95 wentylacja, ruchnpowetrza jest wazny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach