Aquru 0 Napisano 17 Sierpnia 2023 (edytowane) Jest to espress gelato auto w ziemi około miesiąca. Nawóz SUBSTRAL Magiczna Siła Burza Kwiatów Edytowane 17 Sierpnia 2023 przez Aquru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,416 Napisano 18 Sierpnia 2023 @Aquru ten co kwitnie dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquru 0 Napisano 18 Sierpnia 2023 To cały czas ten sam 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2023 @Aquru kilka tyg potrzebuje, ile już kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquru 0 Napisano 20 Sierpnia 2023 9 godzin temu, vego1989 napisał: @Aquru kilka tyg potrzebuje, ile już kwitnie ? Nie jestem w stanie powiedzieć dokładnienie ale jakieś 2-2,5 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2023 @Aquru no to do 8tyg bankowo musisz trzymać, później obczajaj trichony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquru 0 Napisano 20 Sierpnia 2023 @vego1989 więc zaopatrze się w lupę :) tego akurat to będę mógł sprawdzać kiedy chce. Bo mam jeszcze 2x Fast Haze Auto i 2x Frost Gorilla XXL. ale tam trochę z miejscem zajebalem bo nie mogę pójść w dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2023 @Aquru uważaj, jeden ziomek z forum mial zalozona fotopulapke na uprawy na swoim spocie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aquru 0 Napisano 21 Sierpnia 2023 @vego1989 ja się nie muszę martwić bo nie mają gdzie ja zawiesić wszędzie krzaki a po drugie swojego spota widzę z okna (sąsiady też dlatego. Dlatego odwiedzam dopiero jak ciemno się zrobi), ale jakoś trzeba beedoe się wybrać żeby zobaczyć jak się mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach