Buk 8 Napisano 13 Sierpnia 2019 mam do wyboru te dwa nawozy który wybrać na wzrost zielonych roślin ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 13 Sierpnia 2019 ja bym wybrał biohumus bo jest organiczny a ja na organikach tylko jadę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Sierpnia 2019 ja preferuję bardziej azofoske za szybkość działania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 13 Sierpnia 2019 stosowałem i jeden i drugi, wniosek taki oba są ok tylko biohumusa trzeba więcej lać niż producent zaleca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 13 Sierpnia 2019 biohumusa to ziomki lały po pół butelki pod roślinę i nic się nie działo, dobry nawóz ale słabo wydajny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 13 Sierpnia 2019 tak trzeba lać dużo tego biohumusa , natomiast azofoski aż tak dużo nie trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 13 Sierpnia 2019 te dwa nawozy są ok, ja bym wybrał azofoske @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach