Góral 297 Napisano 24 Sierpnia 2023 21 minut temu, Bob drzewny napisał: @Góral co 3 dni to za często, ja tak dodawałem i zacząłem mieć nadmiar wapnia i bloki w kluczowym momencie, czyli początku kwitnienia. A nie dawałem na oko, tylko dość mało Ja bym zrezygnował z calmagu aż do 3 ostatnich tygodni kwitnienia, wtedy jest jego wzmożony pobór A co do donicy musisz się przyjrzeć czy to jakiś osad (w co wątpię) czy pleśń na doniczce. Delikatny biały nalot nie jest zły, ale jak jest go dużo to mogą być problemy Czyli od teraz zero calmagu i w ostatnich 3 tygodniach kwitnienia go dać z powrotem?Czy dobrze zrozumiałem 🤔🤔a co do reszty to normalnie jak zaleca producent? Dzisiaj podlałem tylko odstana kranówką. A co do Apricot Oreoz czy myślisz że musi zostać zmieniony czas na 12/12 bo wygląda na zdrową. Moi kolejny projekt będzie już przemyślany i zrobiony z głową 😁😁Mam już kolejne 10 nasion Kałasznikowa będzie lampa spider farmer SE 3000 która poradzi sobię z taką powierzchnią growboxa. Zobaczymy co wyjdzie z tego ale póki co jest chyba spoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 24 Sierpnia 2023 Baba by mnie zajebala jakbym jej planta na wersalce postawił 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Sierpnia 2023 35 minut temu, WBB napisał: Baba by mnie zajebala jakbym jej planta na wersalce postawił 🙂 Akurat mam farta bo nie ma jej w domu też jest uczulona na tym punkcie😁😁😁 A jeszcze jedno temperatura w growboxie jest wysoka bo aż 31,7czy taka może być? W nocy 25/26 ale w dzień masakra.Wilgotnosc 44% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) @Góral taaak, odpuść calmag jak na razie i pod koniec się podleje go z 3 razy i będzie elegancko. Co do reszty nawozów to odpuściłbym wszystko co ma w składzie azot oprócz jakichś stymulatorów czy aktywatorów, ale tam jest szczątkowy zawsze azot mniej niż 1.5% A co do apricot oreoz to to jest automat czy jak? Bo jeżeli nie, to on bez światła 12/12 nie zakwitnie w takim razie Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Sierpnia 2023 15 godzin temu, Bob drzewny napisał: @Góral taaak, odpuść calmag jak na razie i pod koniec się podleje go z 3 razy i będzie elegancko. Co do reszty nawozów to odpuściłbym wszystko co ma w składzie azot oprócz jakichś stymulatorów czy aktywatorów, ale tam jest szczątkowy zawsze azot mniej niż 1.5% A co do apricot oreoz to to jest automat czy jak? Bo jeżeli nie, to on bez światła 12/12 nie zakwitnie w takim razie Mam tylko tyle informacji na temat apricot oreoz ale nie piszę że automat ale jest femizowane.Bralem to pod względem dużej zawartości THC i dużego plonu ale myślałem aby było jak najlepsze i duże takie początki niestety 😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 24 Sierpnia 2023 @Góral to szczerze też za bardzo nie wiem, ale jak nie ma auto w nazwie to chyba nie jest auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Sierpnia 2023 6 minut temu, Bob drzewny napisał: @Góral to szczerze też za bardzo nie wiem, ale jak nie ma auto w nazwie to chyba nie jest auto Będę się bawił może zrobię coś z tego bo piszę że kwitnie do 9tygodni tylko wsadzę w boxa 60x60x120 dam tą lampę 200w i ustawię na 12x12 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 24 Sierpnia 2023 36% THC? Co to za ziarno jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Sierpnia 2023 35 minut temu, WBB napisał: 36% THC? Co to za ziarno jest? To jest to 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 25 Sierpnia 2023 Kolego zejdź na ziemię, łykasz to co pewien sklep wypisał na stronie. A to nie lepiej zajrzeć do producenta? https://anesiaseeds.com/product/apricot-oreoz/ Tam nie widzę nic na temat 36% THC. Tak samo jak nic na temat AF, jest to fotoperiod feminizowany. Ciekawe ile osób kupiło to dla tych magicznych liczb, które notabene są nie realne dla zwykłego growera. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 25 Sierpnia 2023 11 minut temu, Wladimir napisał: Tam nie widzę nic na temat 36% THC Faktycznie.... ale pisze tam Super hihg THC level @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 28 Sierpnia 2023 Moja niunia z każdym dniem coraz ładniejsza ☺️☺️☺️ rośnie bardzo ładnie 🔥🔥🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 28 Sierpnia 2023 Chłop maści woda z kranu i wyglądają lepiej niż moje .. co zbijam ph.. powodzenia ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 28 Sierpnia 2023 48 minut temu, michu napisał: Chłop maści woda z kranu i wyglądają lepiej niż moje .. co zbijam ph.. powodzenia ! Teraz raz wodą odstana potem micro,grow,bloom,big bud Advanced nutrients i cal mag ,rhizotonic od Canna. Pozdrawiam 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 28 Sierpnia 2023 @Góral l3cisz na tych odżywkach co ja heh Moje mają 60 i wyglądają pewnie jak Twoje haha Coś mi nie idzie niestety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) @michu Moje mają 63 dni dokładnie,ale nie przejmuj się to Moja pierwsza uprawa i też nie ogarniam wszystkiego jeszcze się uczę metodą prób i błędów.Nastepny projekt będzie napewno dużo lepszy będzie lampa spider farmer SE 3000 bo ta moim zdaniem nie daję rady ale ktoś mi już tutaj wspomniał o tym Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu 66 Napisano 28 Sierpnia 2023 @Góral co masz za namiot że tak lampę chcesz pakować? Jak dla mnie to chyba przesiądę się na inne odżywki na przyszłość. An praktycznie we wszystkim ma azot . Nawet overdrive na samą końcówkę flo.. jak dla mnie bez sensu lub brak wiedzy żeby tego używać. I raczej to drugie hahah @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 28 Sierpnia 2023 @michu Namiot 100x100x200 a lampa LED tylko 200w dlatego wymieniam a ta wsadzę w namiot 60x60x120 jak tylko mi przyjdzie.Ja póki co zostaneprzy Advanced. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 31 Sierpnia 2023 Siemanko ludzie 👋👋Od dzisiaj w boxie zagościła lampa od spider farmer SE 3000 tylko czy mam ją ustawić na maxa czy 80% wystarczy jak myślicie.Ta lampa naprawdę oświetla namiot nie to co tamta ☺️☺️☺️Teraz zobaczymy jak będzie wszystko wyglądało 🤔🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 31 Sierpnia 2023 @Góral Ciekaw jestem tego apricota 🙂 jak swiecisz w boxie ? 12/12 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach