Uzui 5 Napisano 1 Sierpnia 2023 Siemka wszystkim, 5 tygodni temu zacząłem przygodę z growingiem. Mam nadzieję że wiele się od was nauczę. Z fartem 👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 1 Sierpnia 2023 @Uzui siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Sierpnia 2023 @Uzui siemanko. Na relacje nienjest za późno więc możesz założyć i w razie problemów postaramy się pomóc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 1 Sierpnia 2023 @Uzui Cześć, miło mi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Sierpnia 2023 @Uzui Witaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uzui 5 Napisano 2 Sierpnia 2023 Mam zdjęcia od samego początku, dzisiaj porobie na spotach i założę relacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2023 @Uzui czekamy 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 2 Sierpnia 2023 @Uzui🙋♂️🍀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 6 Sierpnia 2023 @Uzui Hej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach