Mocarella 1 Napisano 18 Lipca 2023 Witam, na wstępie chciałbym nadmienić że jestem totalnym świeżakiem w temacie konopi, z tego typu rośliną mam doczynienia pierwszy raz i dziś robiąc ścinkę ujrzałem taki widok, przez cały czas myślałem że będą to zbite topy a nie tak jak na zdjęciu. Historia tej rośliny wyglądała tak że rosła ona w namiocie praktycznie pod dachem, przez jej większość życia była podlewana zwykłą kranówą dopiero w pierwszym tygodniu kwitnienia zakupiłem sensi cal mag extra. Dwa tygodnie przed ścinką znów wróciłem do kranówy. Dzień przed ścinaniem wrzuciłem roślinkę w ciemność na około 30 godzin. Powiedzcie mi czy coś źle zrobiłem i co mam w tym przypadku robić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @Mocarella pospieszyłeś się ze ścinka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2023 @Mocarella Ile kwitla?w ogole nie wiadomo czybto auto, czy sezon, to cała roslina jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) @Mocarella Zdecydowanie za wcześnie to ususzyłeś przyjacielu. Raczej już nic z tego nie będzie, ale możesz to spróbować zapalić Edytowane 18 Lipca 2023 przez Proy_18 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mocarella 1 Napisano 18 Lipca 2023 23 minuty temu, vego1989 napisał: @Mocarella Ile kwitla?w ogole nie wiadomo czybto auto, czy sezon, to cała roslina jest? zaczeła kwitnąć od około 7 czerwca, pisało na opakowaniu że auto, to jest tylko jedna z 4 gałązek 6 minut temu, Proy_18 napisał: @Mocarella Zdecydowanie za wcześnie to ususzyłeś przyjacielu. Raczej już nic z tego nie będzie, ale możesz to spróbować zapalić spróbować zawsze warto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 19 Lipca 2023 @Mocarella za krótko kwitła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Lipca 2023 @Mocarella @Mocarella Pospieszyłeś się o jakies 2miesiace... stepny raz wyjdzie lepiej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach