Bob drzewny 809 Napisano 29 Lipca 2023 @Ewelina4 ciężko powiedzieć kiedy ścinka, ile ona już kwitnie? Roślina z prawej za dużo azotu albo za mocny wiatr w nią wieje, ale na 95% za dużo azotu. Temp też trochę może być za duża 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2023 @Ewelina4 słupa albo aparat i sprawdź trichomy. Jeżeli są już mleczne to ścinka, jak mlecznobursztyniwe to też, ogólnie jak przetrzymasz na mleczne bursztynowe to będzie bardziej kanapowcem, roslina jest gotowa gdy jest pelne mleko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina4 15 Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) 20 godzin temu, Bob drzewny napisał: ciężko powiedzieć kiedy ścinka, ile ona już kwitnie? Na chyba już 35 dni, na drugiej stronie są zdjęcia które wstawiłam 23 czerwca wraz z postem wtedy gdzieś na moje oko zaczęły kwitnąć... no chyba, że się mylę Edytowane 29 Lipca 2023 przez Ewelina4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina4 15 Napisano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) Update Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez Ewelina4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2023 @Ewelina4 ladnie puchna, możesz usunąć te żółte, zwinięte liście. Kiedy ścinka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina4 15 Napisano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) @vego1989 2 godziny temu, vego1989 napisał: ladnie puchna, możesz usunąć te żółte, zwinięte liście. Kiedy ścinka? tak myślę jutro Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez Ewelina4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2023 @Ewelina4 daj znać ile wyszło gotowego materiału 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 7 Sierpnia 2023 @Ewelina4 można jeszcze trochę trzymać, bo nie będą miały pełnego potencjału. Kwitną jakoś 7 tydzień, dobrze by było potrzymać jeszcze z tydzień chociaż jeżeli nie będziesz sprawdzać trichomów z bliska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach