stealr 0 Napisano 14 Czerwca 2023 Witam, postanowiłem zasadzić jedno ziarno na pełnej partyzantce. Minęło na ten czas 6 dni (posadziłem 8 czerwca) i kwiatka nie widać a jedynie coś suchego. Słyszałem że to może być to, ale wolę dopytać doświadczonych. Wysyłam filmik z tym badylem. Jeśli to jest to, to proszę też o rady jak to uratować. Podlewałem odpowiednio więc nie wiem czemu nie wyszło/wyszło uschnięte. VID_20230614_205409.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 228 Napisano 14 Czerwca 2023 @stealr może coś zeżarło, nie zabezpieczyłeś rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stealr 0 Napisano 15 Czerwca 2023 15 godzin temu, Kibic napisał: @stealr może coś zeżarło, nie zabezpieczyłeś rośliny wątpię, bo nie ma tam dużo robactwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 15 Czerwca 2023 @stealr jak niema jak to outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach