trogodyta 0 Napisano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Mam za mało słońca na balkonie i muszę zainstalować jakieś światło czy taka lampa wystarczy ? Roślinki rosną ale strasznie wolno muszę im pomóc 🙂 https://allegro.pl/oferta/4-x-lampa-do-wzrostu-roslin-80-led-timer-pilot-12636587290 Edytowane 8 Czerwca 2023 przez trogodyta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Czerwca 2023 @trogodyta ale jak chcesz na balkonie instalować światło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trogodyta 0 Napisano 8 Czerwca 2023 to oświetlenie ma stojak pociągnę kabel z pokoju a balkon mam tak osłonięty że w ciągu dnia nie będzie widać światła z ulicy, chcę wiedzieć czy ta lampa będzie dobra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 13 Czerwca 2023 Prezentujesz innowacyjne podejscie do tematu. Obawiam sie, ze nie bedzie to najefektywniejszy wybor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach