ponuryzniwiarz 1 Napisano 5 Czerwca 2023 Witam dziś na mojej jednej z dziewczyn zobaczyłem niepokojące zmiany co to może być i jak z tym walczyc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2023 @ponuryzniwiarz napisales tak duzo szczegolow , ze nie wiem od czego zaczac??!!!! in ? out ? co lales ? jakie ph ? daj lepsze zdjecie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponuryzniwiarz 1 Napisano 5 Czerwca 2023 @dziurawy pod chmurką trzymam ja, zwykla woda podlewane narazie, możliwe że ja przymroziło.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Czerwca 2023 @ponuryzniwiarz a ja pod namiotem , daj lepsze zdjecia zaraz ktos sie wypowie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Czerwca 2023 @ponuryzniwiarz po liściach widać że dobrze się rozwijała i nagle coś się zmieniło, czym podlewasz dokładnie? Jaka gleba i czy nie zauważyłeś muszek w pobliżu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponuryzniwiarz 1 Napisano 8 Czerwca 2023 @Bob drzewny tylko woda odstana podlewam, żadnych muszek nie widzę dzień kolejny a koleżanka tak wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 8 Czerwca 2023 @ponuryzniwiarz może za dużo światła łapie? Jeżeli nie, to coś ją blokuje albo geny wadliwe, nie ma opcji żeby w glebie czegoś brakowało na tym etapie + nie jest to problem z wodą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponuryzniwiarz 1 Napisano 8 Czerwca 2023 @Bob drzewny przestawię w mniej słoneczne miejsce i zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 8 Czerwca 2023 @ponuryzniwiarz może też pryskasz woda w pełnym słońcu? Jeżeli nie to brak pomysłów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponuryzniwiarz 1 Napisano 9 Czerwca 2023 @Bob drzewny właśnie podlewam zawsze rano albo wieczorem i leje pod roślinkę. A mogło ja przymrozić delikatnie, bo na dolnych liściach już nie ma takich defektów jak u góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @ponuryzniwiarz a mi to wyglada na typowy brak wapna ??!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 9 Czerwca 2023 @dziurawy mowiac scislej ph ma zbyt duze stad ten brak wapnia. roslinki nie wykazuja niedoborow na tak wczesnym etapie(nie mowie o hydro i kokosie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @Hawudepiasz a ziemia jaka byla zapodana ? z nawozami czy bez ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 9 Czerwca 2023 @dziurawy mowie o standardowej ziemi z ogrodniczego nie o wyjalowionej pro highr grow allmix fast titan ziemii dla koneserow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2023 @Hawudepiasz a ja mowie konkretnie o tej roslince , nie o tamtej ani poprzedniej konkretnie o tej , wiec nie czaje 🙂 co wnosisz do dyskusji 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ponuryzniwiarz 1 Napisano 10 Czerwca 2023 @dziurawy ziemię mieszam sam z perlitem i dolomitem od kilku lat tak robię i nigdy takiego problemu nie mialem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 10 Czerwca 2023 (edytowane) @ponuryzniwiarz to może być coś nie halo z genami jeżeli nie robiłeś nic innego niż zawsze, a takie objawy. Możesz jeszcze spryskać calmagiem z biobizz w dobrych proporcjach z wodą o dobrym pH(oczywiście oprysk nie podczas pełnego światła) Edytowane 10 Czerwca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach