Kibic 230 Napisano 27 Maja 2023 @FastFarmer ale już kwitnie roślina może jakaś późniejsza się trafiła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 27 Maja 2023 @Kibic tak ale ona już I to tak wygląda i włoski " nie puchna " tylko pojawiają się nowe łodygi wyciągają się i rosną nowe włoski 😉 A reszta 8 roslin już wręcz obrasta po długości łodygi grubymi białymi włosami 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 31 Maja 2023 Panienka z przodu na środku dalej weguje robi się coraz większą jakieś rady ? 9 automatow z jednej oryginalnej paczki w której było 10 nasion A ta jedna "rokuje na sezonowke " trzymać ja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 31 Maja 2023 @FastFarmer trzymaj, może ma laga... Najwyżej ta jedna przecisgniesz albo ew. dasz na dwor. 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 31 Maja 2023 Ale jeśli to auto na 100 % to powinna dojść? @Przedzior lipa tylko bo mam jeden box który służy mi do uprawy jak i do suszenia ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 31 Maja 2023 @FastFarmer myślę że FB nie odwalili by takiego czegoś... Myślę że ten problem można zostawić sobie na później... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 3 Czerwca 2023 Siemano , 60 dzień jakoś dziś wjechał kolejny ostry fryzjer , dziewczyny zaczynają coraz bardziej puchnąć czy ktoś pod koniec próbował wprowadzać A.C.E ? By rośliny zaczęły się same zjadac ? Jakieś uwagi rady czy coś ^^ ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 4 Czerwca 2023 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 4 Czerwca 2023 @FastFarmer nie wiem co tóż za świntuch to A.C.E przeszukaj może forum w wyszukiwarce. Trochę ciemne liście się robią i wydają się ciężkie na jednym zdjęciu, na pewno nie przeholowałeś z azotem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 5 Czerwca 2023 Szczerze powiem że nawozy były lane od serca może trochę są ciemno zielone ale poza tym chyba jest wszystko ok ?@Bob drzewny zmierzając do A.C.E jest to" autumn color effect" lecz pytanie czy ktoś uprawiał takim sposobem ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 5 Czerwca 2023 (edytowane) @FastFarmer wedlug mnie mógłbyś obciąć tak chociaż te 15% azotu i będzie chyba elegancko, nie widać żadnych innych problemów. Podpowiedz też jaki tam jest dzień kwitnienia? Może to być ostatni optymalny moment na wycięcie słabych szczytów, które nie rokują sensownych rozmiarów. A co do samego ACE nie kojarzę:( Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 6 Czerwca 2023 @Bob drzewny 35 ok tak mi się wydaje 😉 no z dawek chce ogólnie zjezdzac dlatego chce spróbować A.C.E by roślina sama się zjadła ^^ ale myślałem że tu ktoś coś pomoże podpowie na forum , a tu jedna osoba mi odpisuje hehe chyba trzeba opuścić forum i uczyć się na błędach 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Czerwca 2023 @FastFarmer azotu jak by za dużo o A.C.E masz info na forum ale szukać się nie chce chyba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 7 Czerwca 2023 @FastFarmer wiem co czujesz z tym "ale cisza" dlatego od dobrych 3 miesięcy spamuje, ale staram się nie wprowadzać w błąd nigdy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 7 Czerwca 2023 @Andi ty tu jesteś od szukania , a ja od zadawania pytań 😉 @Bob drzewny dzięki, hehe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 7 Czerwca 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 11 Czerwca 2023 Genetyka tych automatow jest strasznie różnorodna chodź pochodzą z jednej paczki ^^ następnym razem mocniej się zastanowię co do Fastbuds... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Czerwca 2023 Godzinę temu, FastFarmer napisał: Genetyka tych automatow jest strasznie różnorodna chodź pochodzą z jednej paczki wszędzie tak jest 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 11 Czerwca 2023 @FastFarmer elegancko to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FastFarmer 14 Napisano 18 Czerwca 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach