daniel oleksiej 3 Napisano 9 Sierpnia 2019 Siema mordy mam tu roslinke ktorej podcialem szczyta nie wiem czy dobrze to zrobiłem i co w zasadzie to da dodaje zdjecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 9 Sierpnia 2019 @daniel oleksiej zrobiłeś jej TOPPING daje to że zamiast jednej głównej łodygi rosną dwie i krzaczek bardziej rozrasta się na boki co za tym idzie większe plony są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) dokładnie topping, można zrobić też FIM i wyrastają 4 łodygi ale przy tym treningu trzeba być precyzyjniejszym Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Podróżnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 10 Sierpnia 2019 A teraz cos dla beki najlepsze jest to ze ten szczyt zjadl mój chomik ?? No skubany taki cwany podszedl i, zjadł Dzięki panowie czyli dla drugiej roslinki moge zrobić to samo śmiało? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 10 Sierpnia 2019 @daniel oleksiej tak tylko ci się trochę wyciągają zapewnie nie mają światła zbytnio dobrego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 10 Sierpnia 2019 albo mi sie wydaje przez te fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 10 Sierpnia 2019 @Pudzian No światła maja lampki dwie dość mocne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 10 Sierpnia 2019 one luzem stoją w pokoju ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 10 Sierpnia 2019 @Podróżnik luzem w jakim sensie? Stoją w szafce w ktorej mam wiatraczki i lampke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 10 Sierpnia 2019 @daniel oleksiej myślałem że w pokoju tak sobie stoją na szafce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 15 Sierpnia 2019 @daniel oleksiej nawozy przyszykowane jak tak, to jakie. Co to za lampy masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach