Adamos90 2 Napisano 11 Maja 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić o poradę czy te kwiaty nadają się już do ścinki, czy dać im jeszcze czas? Mikroskopu niestety brak. Roślina uprawiana mix indoor/outdoor. Odmiana Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 11 Maja 2023 @Adamos90 a to masz tylko szczyt główny? Na moje oko jeszcze nie tylko ze ja sam mam problem u siebie bo to pierwszy grow ale u mnie widać trichomy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 11 Maja 2023 Tu też widać trichomy.... zdaje się mleczne są 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 11 Maja 2023 @WBB no trochę jest, rzeczywiście. Jeśli tyle wystarczy że widać to spoko. A rzucisz okiem do mnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 11 Maja 2023 (edytowane) 5 minut temu, sopel napisał: @WBB no trochę jest, rzeczywiście. Jeśli tyle wystarczy że widać to spoko. A rzucisz okiem do mnie? Patrzyłem już.... ale ja się nie znam na tyle żeby coś doradzać 🙂 Tutaj nawet nie wiemy czy to auto i ile ma dni.... Ten "cukier" to są właśnie trichomy Edytowane 11 Maja 2023 przez WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisu1989 2 Napisano 11 Maja 2023 Jak dla mnie to z miesiąc jeszcze można potrzymać , widać białe świeże włochy , a liście się jeszcze nie powyjadały , więc roślinka ma jeszcze z czego budować topy . Chociaż bez mikroskopu i Twoich preferencji odnośnie mocy to można gdybać 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 11 Maja 2023 (edytowane) @Adamos90 który to dzień od początku flo? Jakie warunki miała? Z tego zdjęcia przypuszczam, że wyciągnęła się. Masz może zdjęcie całego planta? Edytowane 11 Maja 2023 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamos90 2 Napisano 12 Maja 2023 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Roślina uprawiana w klimacie śródziemnomorskim. Generalnie w doniczce cały dzień na słońcu, a na noc chowana do domu. Roślina zaczęła kwitnąć ok 50 dni temu. Przepraszam za pytania, ale to moja pierwsza roślina, a że uprawiana na przypale to chcę ją jak najszybciej skosić :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Maja 2023 @Adamos90 coś powinna nabrać masy jeszcze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach