graluu 0 Napisano 4 Maja 2023 Siema Panie i Panowie generalnie mam problem mam juz grow boxa jednego i jeszcze dla zabawy chciałbym sobie zrobic pc boxa juz mam wszystko gotowe oprócz wentylacji. Oświetlenie narazie 3x Philips Cool white jeszcze moze będę dokupywać 4 wymiar to: gł20 / wys 43 / dł 45 cm wentylacje wezmę pewnie 1 wyciągający 1 o wiele mniejszy na wlot i czy ktoś jest mi wstanie dać wzór na wydajność i czy jest jakiś mały filtr węglowy na taką powierzchnie ponieważ dziewczynie sie nie podoba zapach dziewczynek a jak nie będzie to oczywiście sam cos zmontuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Maja 2023 Tylko wentylatory pc, są sposoby jak zrobić filtr pod taki wentylator. Proponuję coś w granicach 100cfm do filtra, ja mam bez filtra na wylocie i niecałe 60cfm na kubaturze 0.25 i daje rade. Z wtłaczajaącego zrezygnuj i zrób pasywny wlot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graluu 0 Napisano 4 Maja 2023 Dzięki wielkie już zabieram sie do kupna rzeczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach