Dawid42o 0 Napisano 3 Maja 2023 (edytowane) Mam pytanie jeśli sadzonkę obrócę do góry nogami. Co o tym sądzicie Edytowane 3 Maja 2023 przez Dawid42o @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 228 Napisano 3 Maja 2023 @Dawid42o jak do góry nogami? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid42o 0 Napisano 3 Maja 2023 Normalnie, do góry nogami ziemia do góry roślina do dołu 4 minuty temu, Dawid42o napisał: Normalnie, do góry nogami ziemia do góry roślina do dołu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baksiu420 0 Napisano 20 Maja 2023 @Dawid42o a ziemia nie wyleci z doniczki wtedy? Ja to trochę czarno widzę ahhah,chyba że czymś zablokujesz żeby nie wyleciała,ale czy to pomoże coś w treningu to nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 20 Maja 2023 swietny pomysl mordo, daj fote jak obrucisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach