Allan1984 1 Napisano 25 Kwietnia 2023 Czy miał ktoś może z forumowiczów ablacje serca i później się waporyzowalem medyczną? Jak z kołataniem serca po zażyciu? Używał ktoś może Aurora 8/8? Jak się po niej czuliście? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 229 Napisano 25 Kwietnia 2023 @Allan1984 a pytałeś lekarza czy mógłbyś jarać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allan1984 1 Napisano 26 Kwietnia 2023 Tego co mi przepisał Aurorę tak. Wszystko skonsultowałem. Powiedział żebym na razie Aurorę 20 którą mi przepisał wcześniej nie używał i zszedł do Aurora 8/8. Jutro mam wizytę u kardiologa to też zapytam. Ciekawy jestem czy ktos miał to co ja lub słyszał o kimś z podobnym tematem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 26 Kwietnia 2023 a jak lekaż zaleci bonio ?wiadro? xd Ciekawe jak wygląda taka rozmowa o paleniu z kardiologiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allan1984 1 Napisano 26 Kwietnia 2023 Jak sam jara, to może zaleci wiadro do ostry chill 😅 U mnie vapek wchodzi w grę, dodatkowo mam astmę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 808 Napisano 26 Kwietnia 2023 @Allan1984 niech Cię nie podkusi szefie, żeby sięgać po niesprawdzone palenie Ja raz ze znajomymi kopciliśmy jakiś noname, to jednemu znajomego na smartwatchu wyskakiwało, żeby udać się na konsultację do lekarza, a drugiemu z solidną otyłością zaczęły się mroczki przed oczami, był cały czerwony i zimne poty. To lepiej uważać, nie wiadomo z jaką plechą, czy jakimi nawozami dostaniesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allan1984 1 Napisano 26 Kwietnia 2023 Dzięki za radę 👌😄 Już bardzo dawno nie tykam zielska "normalnego". Waporyzuje się żeby nerwy ukoić i się podleczyć, nie zasnuzyc, już nie te czasy 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach