Andi 428 Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Będę stosował niedługo ten stymulator, i mam pytanie czy mogę większe dawki dawać niż zaleca producent ? i czy dobrze wybrałem ? Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) tak to organiczny stymulator więc możesz mu dawki zwiększać i dobrze wybrałeś Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Wiesiu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Sierpnia 2019 a jakie dawki mogę maksymalne stosować ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 9 Sierpnia 2019 stopniowo zwiększaj tak do 3 krotnej dawki, i powinno być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 9 Sierpnia 2019 jako że jestem fanem nawozów organicznych też przymierzam się do kupna tego nawozu, czy jest dobry na kwitnienie do automatów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 9 Sierpnia 2019 oczywiście do każdego rodzaju konopi się nadaje czy to zwykłe odmiany czy też automaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 9 Sierpnia 2019 czyli na outdoor też się nadaje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 9 Sierpnia 2019 tak nadaje się na indoor i outdoor spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach