meincraft 0 Napisano 18 Kwietnia 2023 siemka kupiłem taki zestaw do dwóch krzaków ak47: biobizz tripack, pk 13/14 plagron calmag biobizza canna Terra Profesional teraz moje pytanie wygląda następująco kiedy zacząć je stosować żeby nie zaszkodzić roślinie oraz jakimi dawkami i co ile dni nawozić nasiona dzisiaj zostały włożone do ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia 2023 to auto? 2-3 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 18 Kwietnia 2023 od 3 tygodnia, daj 1/4 dawki biogrow na 1L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meincraft 0 Napisano 18 Kwietnia 2023 @Czesuaf tak automat @cejerowski21 w sensie jeszcze dziś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 18 Kwietnia 2023 Nie wiem pokaz roslinki to ci cos doradze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach