Pan 79 Napisano 18 Kwietnia 2023 Kolejny rok kolejny out a na zewnątrz będą : nl x bb auto x 3 - bebook auto ??? x 5 Nightgale FV CBD x5 ziemia : spotowa x biobizz light x kurzak granulowany - już ogarnięte nawozy : biobizz - fishmix ,biobloom , bioheaven plagron - pk 13/14 general organics - black diamond , bioworm może coś z pokrzyw upichce ,może i z banana coś no i z wierzby dla korzonków cosik xd ogólnie to czekam jeszcze na jakieś tam pestki ale to się zobaczy Co do pestek to jakos szybko poszly na dno bo po ok 6-8 godzinach ,lecz je przetrzymałem te 24 h i oto dziś trafiły pod bunkier . raczej wiem co robić 10 out w sumie , ale ofc sugestie mile widziane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Kwietnia 2023 @Pan i znowu pewnie Twoja fotorelka pójdzie do niedokończonych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 18 Kwietnia 2023 @Kibic może będzie dobrze tym razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 18 Kwietnia 2023 @Kibic a czemu ? na # prowadziłęm równocześnie z tą tutaj wcześniej i tam mam w zakonczonych 🙂 czekaj sprawdzee co ja tu robiłem może boi w sumie to mało pamiętam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 22 Kwietnia 2023 doszły -kiwi auto x 3 kiwi x vietnam auto x 3 gurilla shit fv x3 moczą się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) upik bebook :< 3 na 3 w kibel poszły 2 cbd nightgale fv w ziemi i ostał się jeden blueberry x nl auto Co wylądowały w ziemi Poniżej 3 x Kiwi Auto 3/3 żyją jak widać Gurilla shit ociąga się i jeszcze jeden dzień w bunkrze bd i tak czy siak ziemia Kiwi x Vietnam auto 2/2 bo 3 pestka znikła 🙂 Teraz czekać pozostało tylko Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Pan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 25 Kwietnia 2023 2 godziny temu, Pan napisał: Kiwi x Vietnam auto 2/2 bo 3 pestka znikła 🙂 Zeżarłeś? 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 28 Kwietnia 2023 upek z narodzin kiwi 2/3 ( 3 w ziemi ) kiwi vietnam nightgale fv cbd gurilla shit za chwilę ziemia ziemia ziemia Czekam.... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 30 Kwietnia 2023 doszły jakies auto mix x4 i war 10 x p6 nie wiem co to x4 @tester wie pewnie bo to biblioteka jest nasza 🙂 wiec info poprosze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 19 Maja 2023 o qrwa zapomniałem o frce , jak ograrnę dupę to wrzucę foty bo się pozmieniało ale grzes wjechał hahahhahaa zazdro co 🙂 jak nie posiadza mnie to bd oj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 19 Maja 2023 rosnę se a na swór nie kce 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 19 Maja 2023 @Pan ale bady... który to dzień życia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 19 Maja 2023 skąd qrwa mam wiedzieć ja je na wolnosc chce ale boje sie pestek mam wchuja ,moze os zrobie bo mamm ggsa i bebooka auto a sam nie wysiewam tylko w lodowce miejsce zabieraja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach