gtafan 13 Napisano 17 Kwietnia 2023 Siemka szybkie pytanko, mam automat peach lemon cbd dzień 12 od wyjścia z ziemi i pierwszy raz mam coś takiego że tak wolno rośnie, czy jest możliwe że po prostu mam wadliwe genetycznie nasiono? Box 60x60 153w 22500lm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 17 Kwietnia 2023 @gtafan taka możliwość jest zawsze ale chyba warunki ma słabe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 17 Kwietnia 2023 @gtafan wygląda jak poblokowana złym pH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gtafan 13 Napisano 17 Kwietnia 2023 @Kibic co masz na myśli? @Bob drzewny mierzę ph metrem cały czas przy każdym podlewaniu 6.3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 17 Kwietnia 2023 @gtafan często takie liście widziałem u ludzi co za dużo nawozów wrzuciły albo pH rozjechane, ale jak u Ciebie jest 6.3 na wodzie to powinno być w porządku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gtafan 13 Napisano 17 Kwietnia 2023 @Bob drzewny Może jeszcze odbije, może uszkodzone nasiono, sam nie wiem żyje jakoś rośnie to wyjdzie jak wyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 18 Kwietnia 2023 @gtafan poobserwuj, ale pamiętaj że jak będzie wadliwe nasiono, to możesz zmarnować albo 2 tygodnie jak teraz albo 3 miesiące jak na kwitnieniu zaczną się problemy 10 razy większe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach