begginergrw 15 Napisano 11 Kwietnia 2023 Witam mam pytanie kiedy mam wsadzić do ziemi automat który rośnie około 8 tygodni, zależy mi na jak najszybszym zbiorze najlepiej przed końcem lipca, więc nie wiem kiedy wsadzić do ziemi skoro w połowie maja temperatura w nocy bedzie spadac nawet do 5 stopni (raz na kilka dni, a tak to około 9 stopni w nocy), dodam ze cala faza wzrostu od wsadzenia kiełka w ziemie bedzie odbywac sie na outdoorze ( kwitnienie też) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 11 Kwietnia 2023 @begginergrw automaty najlepiej na początku czerwca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 12 Kwietnia 2023 @Kibic a jesli bym wsadzil w ziemie w srodku maja gdzie temperatura ma wynosic tyle ile wyzej pisalem bylo by cos z tego czy nie bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hotkacper123@gmail.com 0 Napisano 12 Kwietnia 2023 @begginergrw To powodzenia w udanych zbiorach bo ciężko żeby coś z tego wszyło jak patrzę na pogodę to najlepiej posadzić początkiem czerwca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 12 Kwietnia 2023 @hotkacper123@gmail.com to lipa Ale dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 8 Maja 2023 @begginergrw Dokladnie, sam chciałem w maju wysiewać no ale patrząc na tą pogodę aż nerwy mnie biorą. Swoją drogą te mądre głowy które rządzą światem pierd.. o ociepleniu klimatu, wychodzi na to że klimat się oziębia. PS Ziemia istnieje dziesiątki milionów lat jak nie więcej.. zmienia się era klimatyczna, nie słuchajcie dyrdymałów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 8 Maja 2023 @EdenRed dobrze mówisz a w zeszłym roku w lato to moze z 5 razy bylo po 40 stopni takze coraz zimniej z tego co widac a chyba 2 lata temu w zime po -15, i niestety trzeba czekac na posianie 4 godziny temu, EdenRed napisał: @begginergrw Dokladnie, sam chciałem w maju wysiewać no ale patrząc na tą pogodę aż nerwy mnie biorą. Swoją drogą te mądre głowy które rządzą światem pierd.. o ociepleniu klimatu, wychodzi na to że klimat się oziębia. PS Ziemia istnieje dziesiątki milionów lat jak nie więcej.. zmienia się era klimatyczna, nie słuchajcie dyrdymałów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach