Borówa 15 Napisano 9 Sierpnia 2019 Ten środek ponoć bardzo dobrze działa na korzenie, czy to prawda co piszą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) ja jak klony robiłem to podlewałem tym specyfikiem, i bardzo szybko ukorzeniłem roślinki Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Sierpnia 2019 mój ziomek to stosował na młodych roślinkach szybko rosły po nim bo szybciej korzenie się zwiększały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 9 Sierpnia 2019 słyszałem że można wyleczyć tym specyfikiem zgnilizne korzeniową @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 9 Sierpnia 2019 dobry nawóz Canna wie co robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MGR Anubis 15 Napisano 24 Stycznia 2021 Stosuje teraz i jest różnica nigdy go pod uwagę nie brałem ale warto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach