sopel 88 Napisano 5 Kwietnia 2023 Siema. Czy sądzicie że 2 x lumatek zeus 600w PRO będzie optymalnym oświetleniem namiotu 1,5x3,0m? Czy jest coś na tą chwilę godniejszego polecenia w tym przedziale energetycznym? Zamysł jest na 24 rośliny i tu też chciałem podpytać o zdanie czy to optymalna ilość donic na taką powierzchnię? Miał ktoś z Was opinie słyszał od użytkowników tych lamp? Z góry dziękuje za informację zwrotną 🧎🤝👍 niech moc będzie z Wami🌚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 6 Kwietnia 2023 Ziomek ja tam nie wiem co jest z tym lumatekiem... Ja znawcą nie jestem co do oświetlenia. Ale najlepiej jakość do ceny, czy sama jakość czy sama cena to obecnie modele mars hydro z tych dedykowanych. Kiedyś był tu odnośnik nawet żeby u nich wyrwać taniej jeszcze produkty, ale widzę że już nie ma. Dla mnie osobiście lumatek to tylko przepłacanie. A jakość i tak już jest po stronie mh. Przynajmniej z opisów, ale tam każdy kłamie. Dużo growerow można znaleźć na mh, dobrych. Więc sądzę że wiedzą czym świecić. Konsument i tak wybierze sobie sam na koniec 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach