OlaLola 65 Napisano 4 Kwietnia 2023 Hejo wszystkim ! Pojawily mi sie pechowe foxtaile na dwoch krzakach, ktory wystrzelily do gory, macie jakis pomysl co zrobic w tym przypadku ? Myslalam, zeby przerzucic je do innego namiotu, ale jak foxtaile przekladaja sie generalnie na kwitnienie ? Po jakim czasie srednio scinac takie rosliny ? Aktualnie 7 tydzien kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 228 Napisano 4 Kwietnia 2023 @OlaLola lampe nie za nisko masz? albo za duża moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 4 Kwietnia 2023 Tak, lampa za nisko byla pod moja nieobecnosc i niestety sie stalo 😄 Natomiast pytania nie dotyczyly tego z czego sie to wzielo 😛😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 5 Kwietnia 2023 nic z tym nie zrobisz, nie grzesz dalej i tyle 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 920 Napisano 18 Listopada 2023 Czyli jak najlepiej ustawić Lampe na koniec mam 720w Leda aktualnie 80 procent mocy wysokość ok 30-40 cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach