Boogie 88 Napisano 19 Kwietnia 2023 Dziś mija 14 dzień od wyjścia z ziemi. Zdjęcia z dnia 12 Niestety z #superskunka nic chyba nie będzie... Trzymać go? Czy wysiewać nową pestkę, która będzie 2 tygodnie do tyłu, czy zostawić dwa 🙂 Pozostałe #ogkush oraz #ak47 wyglądają na zdrowe. Podlewam samą wodą, trzymam wilgoć w okolicach 65%, temp. ok 25 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 20 Kwietnia 2023 @Boogie możesz nową kiełkować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 21 Kwietnia 2023 @Kibic a o co chodzi że taka jest? Myślisz że to geny, czy coś na nią tak wpłynęło w pierwszych dniach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 21 Kwietnia 2023 @Boogie może coś w ziemi siedziało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 21 Kwietnia 2023 22l na auto duzo za duzo mialem te OG kush od PP i mi spadl z balkonu w 8-9 dniu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czujny87 16 Napisano 21 Kwietnia 2023 @Boogie genetyka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 21 Kwietnia 2023 @Boogie ja to wyrzuć genetycznie zepsuta bywa tak Ze się odbudowuje ale ta już się nie uratuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwojaStaraSmaży 3 Napisano 22 Kwietnia 2023 Moja identyczna, wywal ją, szkoda miejsca.powaga.ja zostawiłem z ciekawości. Tak wyglądała 05.04.23. jeszcze się trzyma. Trzy szczyty puściła a ma może 50mm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TwojaStaraSmaży 3 Napisano 22 Kwietnia 2023 podpowiedź mi czy 30W LED grow i 2x9W zimne na roślinke starczy? Dorzucić tych watów? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 22 Kwietnia 2023 @TwojaStaraSmaży musisz podać metraż namiotu i najlepiej liczba roślin, bez tego nie da się dobrać mocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) @TwojaStaraSmaży Twoja troche inaczej wygląda ale też jakby to chrześcijanin powiedział "pokarało ją" 😄 Na razie trzymam, ale raczej wywale, albo wysadze gdzieś na ogródek. Zostawię dwie. Robić toping na auto? Czy tylko lst? Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez Boogie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 23 Kwietnia 2023 @Boogie na auto raczej LST, na toppingu trochę ryzukujesz że się nie wyrobisz do kwitnienia z przygotowaniem roślinki, choć widziałem na fotorelacjach że też walą topping niektórzy z powodzeniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 27 Kwietnia 2023 Dzień 20 (zdjęcia) Rosną sobie, wydają się zdrowe, ale pojawiają sie lekkie przebarwienia, jakby zaczynające sie braki "czegoś" 🙂 Upośledzony #superskunk jeszcze jest. Oklapnięte #ak47 przed podlaniem A #ogkush ma liście jak sałata 😄 Na dniach LST zrobię. Mam wrażenie, że szybko rosną, pewnie dlatgo że do pierwszego groła zaglądałem 5x na dzień, a tu raz na dwa dni 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 19 Maja 2023 (edytowane) #update Jeśli dobrze liczę to będzie (42) dzień życia, ale nie skupiam się na liczeniu, kwitną z miesiąc już #superskunk powyginany jak gringo po kwasie, ale kwitnie, trzymam opiekuje sie nim, lekko trenuje i podlewam. Kocham tak samo 😄 #ogkush najlepiej idzie, kwitnie, lst naginam co jakiś czas, staram sie nie wycinać liści, chociaż dolne miał jak kapusta to usunałem.. #ak42 od kilku dni lekko klapnięte, jakieś 2 tygodnie do tyłu za #ogkush Do tej pory tylko 2x poleciał bloom i calmag i to może 1/4 dawki. Myślę nad siatką. Robić samemu, czy można dzieś kupić ładną już z dużymi oczkami? Wcześniej miałem ze sznurka i robote robiło ale nie wyglądało 🙂 Poradzcie proszę, czy coś przeoczam, coś może poprawić? Pozdro! #superskunk #ogkush #ak47 #ogródek Edytowane 19 Maja 2023 przez Boogie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2023 (edytowane) @Boogie jednak to byl dobry wybor ,ze nie wzialem automatow obczaj jak moje wygladaja a tez maja 42 dzien @Boogie siatke mozesz kupic albo sam zrobic w kazdym sklepie growerskim sa akcesoria , ja malo co wiem , ale slabiutko to u ciebie wyglada ? nic nie piszesz o nawozach ? przejrzalem cala relacje ? zadnego ukorzeniacza ? ph ec nic nic nie ma zero info , wbij na zakonczone fotorelacje i czytaj czytaj informacji jest pelno tylko trzeba odszukac , ktos na pewno mial takie problemy jak ty , tylko trzeba je odszukac 🙂 powodzonkaaa !! Edytowane 19 Maja 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 19 Maja 2023 @Boogie @dziurawy słabo to wyglada ale każdy robi jak uważa moze pare gr będzie dobrego szona mi to by było szkoda wolności za takie gowno pójść siedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2023 @hubert2020 jak sie zaglda raz na 2 dni do roslinki to troche malo , jak wypija cala wode i zaraz opadaja liscie to moment zeby poszlo wszystko w h.. oj taka roslinke do kibla by upchal albo w kieszenie bez przesady 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 19 Maja 2023 (edytowane) @dziurawy ja rozumiem ze do kibla ale łapią cie z głupia fifka na osiedlu i już jadą do Ciebie na chatę a tam krzaki z dupy i dodatkowy wyrok jak coś robić to się robi z serca Edytowane 19 Maja 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2023 @hubert2020 moja kochana mordeczko pamietaj , ze do roslinek trzeba miec reke serce , to nie dziki kot ze puscisz go i sobie poradzi jednak trzeba reagowac na biezaco, brak wody swiatla, za malo za duzo , ege szege dzwoni wisnia i te sprawy sam wiesz jak to wyglada pol roku hehehe 😄 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 19 Maja 2023 @Boogie zmutowanemu skunksowi zarzucił bym całą dawkę calmagu, ale cholera wie jak się z nim obchodzić, NPK wydaje się że mu nie brakuje, delikatnie może być za dużo azotu, ale ciężko powiedzieć pod ledem Ogkush zdrowy, daj 2 razy więcej calmagu niż ostatnio w razie czego, bo ma parę spotów, a na kwitnieniu nie tak łatwo walczyć z tym niedoborem Ak nieco posmutniały, nie walisz im tam za dużo światła? Zrób zdjęcie od góry tej roślinki, trzeba zobaczyć jak to wygląda przy szczytach i czy liście nie mają fikuśnych kształtów. @dziurawy automaty szybciej rosną niż fotoperiody, a co do nawozów itd pamiętaj że to dużo kasy wbrew pozorom. Miernik EC też nie działa przy organicznym grow. Niektórzy hodują nie dla wyników, tylko dla hobby, w przeciwnym wypadku każdy by miał sprzęt po 8k na automatycznym hydro, generatorze CO2, lampach z UV itd Tutaj będzie o wiele więcej niż parę gram, to normalnie rozwijające się automaty, jedynie według mnie zbyt mocno zglebowane przez późne LST przez co są niziutkie. @Boogie siatkę jak najbardziej możesz zakładać, ta zrobiona samemu (poprawnie) jest taka sama jak kupna. Tylko ten mutant będzie Ci nieco przeszkadzał, musiałbyś albo go obniżyć albo dostosować resztę siatki do niego, no a jednak ta 1 opcja bardziej rozsądna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach