Cedzik 23 Napisano 9 Sierpnia 2019 Chcę kupić jakiś zestaw kompletny na wzrost i kwitnienie z tych firm, tylko kompletnie nie wiem co wybrać, możecie coś podpowiedzieć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Sierpnia 2019 Ja bym wybrał Canna bo zawsze korzystam z ich nawozów i jestem zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 9 Sierpnia 2019 co byś nie wybrał to każdy wybór będzie bardzo dobry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 9 Sierpnia 2019 te firmy są na podobnym wysokim poziomie, jeśli chodzi o nawozy do konopi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 9 Sierpnia 2019 Hesi miałem i Plagron bardziej mi topy spuchły po Plagronie ale też były dwie inne odmiany więc test nie jest obiektywny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 9 Sierpnia 2019 bierz po prostu ten zestaw który będzie tańszy, wszystkie wymienione te marki to najwyższa półka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach