Palacz 3 Napisano 9 Sierpnia 2019 Specjalny aerozol zrobiony przez firmę No Mercy, co o nim sądzicie ? faktycznie zwiększa plony ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 9 Sierpnia 2019 nie testowałem ale słyszałem że dobrze się sprawdzał, bo jedna osoba go miała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 9 Sierpnia 2019 ponoć zwiększa ilość żywicy i lepiej kwitną rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 9 Sierpnia 2019 ten preparat dzięki zawiera kwas giberylowy który stymuluje hormony żeńskie, ciekawy specyfik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 9 Sierpnia 2019 ja go właśnie zamówiłem i zobaczę jak coś to zdam relacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 9 Sierpnia 2019 No Mercy dobra firma kupowałem od nich pare rzeczy i byłem zadowolony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thcjaco 0 Napisano 7 Maja 2020 Sorki że ruszam ten sam temat wie ktoś może czy ten sprey jest w 100 % dobry . Zamierzam urzyc ale przed wolę skonsultować z kimś kto stosował . Jakie działanie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Maja 2020 Podbijam temat, uzywal to ktos , dobre to ? Czy jest to kolejny wynalazek ktory ma za zadanie sciagniecie kasy z naiwnego growera ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Maja 2020 @CheMsKuN @Thcjaco jeden grower stosował i mówił że miał syte topy ale ciężko określić czy po tym specyfiku czy zwyczajnie trafił na dobre geny bo miał jedną roślinkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Maja 2020 @Andi Jeden plant to niestety nie jest miarodajny test. Walic to, ten spray drogi nie jest przetestuje na terazniejszym grow. @Andi wiesz moze jakie dawki stosowal ten grower i jak czesto podawal ten spray ? (podawal dolistnie czy z woda do ziemi ? ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Maja 2020 @CheMsKuN a uj wie, chyba według producenta stosował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach