Marek333 4 Napisano 17 Marca 2023 Witam wszystkich. To mój pierwszy post tutaj. Oprócz przywitania się, chciałem podziękować osobom, które nieświadomie pomogły mi zgłębić temat uprawy roślin, zamieszczając tu całą masę wpisów z jeszcze większą ilością przydatnych informacji. Dzięki Wam moje White Widow auto wchodzą właśnie w fazę kwitnienia. Zaczynały dość marnie; dwa pierwsze tygodnie w zwykłej ziemi pod chińskim LEDem i się całkiem nieźle pięły do góry aż trafiłem tutaj i wyczytałem, gdzie sobie można takie LEDy wsadzić, oraz jak roślinka idzie do góry to bardzo źle. Szybko zmieniłem im oświetlenie, ziemię i wstawiłem do namiotu. Nie są to może olbrzymy (35cm jak na razie) ale nie narzekam. Powiem tak: super hobby 🙂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Marca 2023 @Marek333 witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 17 Marca 2023 @Marek333 joł, ja też zaczynam. Witam w zacnym gronie 🌱🌱🌱 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Marca 2023 @Marek333 witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 17 Marca 2023 @Marek333 siemanko ja tez początkujący trochę stresu nad maleństwami ale chłopaki pomagają są tutaj doświadczeni którzy pomagają chętnie od początku do końca 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach