Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 Chciałem kupić nawóz tej firmy, i mam pytanie będzie on dobry na kwitnienie konopi, odmiany to Diesel Ryder AF @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Sierpnia 2019 tak będzie dobry to nawóz na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 8 Sierpnia 2019 stosowałem plagron rok temu i byłem zadowolony z efektów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 a jakie dawki stosować mogę większe niż zaleca producent ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Sierpnia 2019 możesz tylko uważaj żeby nie przesadzić dwukrotnie większa dawka nie powinna zaszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 a mogę do końca kwitnienia lać ten nawóz czy przed ścinką zrobić przerwę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Sierpnia 2019 jak chcesz to możesz do końca lać, ja tam do końca lałem i nie zauważyłem jakiejś różnicy w smaku, tyle że u mnie przed ścinką padał deszcz więc może wypłukał ten nawóz nie wiem ale ja bym lał do końca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Palacz 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 ok dzięki za rady, pozdrawiam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach