Dolar123 0 Napisano 12 Marca 2023 Witajcie mordeczki. W związku z możliwością finansowa i chęciami oraz możliwościami powiększam grow boxa i teraz generalnie mam szafe 1x1 ale sufit w skosie punkt najniższy 60 najwyższy 140 i nie sprawdzą mi się to zacząłem patrzeć na boxy 1m² i ceny mnie przeraziły 500zl nie dam więc znowu wbiła mysl i chęci na zrobienie czegoś od podstaw samemu i w poszukiwaniu materiałów na allegro natchnąłem się na worki big bag 😉 przyciągnęło to moja uwagę ponieważ są tego bardzo różne rozmiary a gramatura jak i sam materiał jest bardzo zbliżony do tego z których robi się growboxy i tu mnie naszło na projekt początkowo miał być big bag 100x100 ale znalazłem.za 20 zł więcej 100x220x100 więc projekt poleci na tym. Bede wykorzystywać materiały z aktualnej skrzynki wykorzystywał niektóre juz zgromadzone Rzeczy a nie które kupował wszystko będzie dokumentowane i krok po kroku uzupełniane tu dla tych którzy tez lubią majsterkować a szkoda im takiej wielkiej kasy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Marca 2023 @Dolar123 kiedy ruszasz z budową? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 445 Napisano 27 Kwietnia (edytowane) @Dolar123 Zbudowałeś? Edytowane 27 Kwietnia przez Adi_ejol @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach