Ma✖ 4 Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) Witam, mordeczki, czy jesteście w stanie pomóc mi dobrać wentylację pod 120x60 do 500 zł (filtr plus went) chciałbym, żeby był w miarę cichy Sam też planuje go wygłuszyć dodatkowo szukam również mieszającego, który nie będzie hałasować wystarczy mi 1 sztuka, czy lepiej wziąć 2? Jaki polecacie? PS. Będę używał co2 baga. Wiem, że potrzebuję mniej więcej went o wydajności 220-240 m³ aczkolwiek chciałbym chyba coś mocniejszego. Lampa jakiej będę używał to mars hydro tsl2000 Buch z wami! Edytowane 10 Marca 2023 przez Ma✖ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Marca 2023 @Ma✖ jeden wystarczy mieszak, wentylator TD Silent zobacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 10 Marca 2023 @Kibic sprawdziłem na szybko w ten kasie chyba nie znajdę nic sensownego tej firmy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach