cejerowski21 615 Napisano 2 Marca 2023 (edytowane) Jak w tytule, nada się na pierwsza roślinkę? znalazłem cos takiego https://blimburnseeds.com/grow-diaries-cannabis-seeds/gorilla-g4-auto-grow-diary/ jest sens się tym kierować? zmniejszać czas świecenia światła? Edytowane 2 Marca 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Marca 2023 @cejerowski21 jak pierwsza roślina to lepiej jakiś fotoperiod niż automat, przy automacie jak popsujesz coś z początku to nie przedłużysz wegetacji a przy fotoperiodzie przedłużysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 2 Marca 2023 @Szym zalezy mi na czasie mysle ze na 2-3 roślinkę wybiorę fotoperioda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Marca 2023 @cejerowski21 fotoperiod może być nawet szybszy jak dasz krótkiego wega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 2 Marca 2023 @Szym mam tylko lampe cfl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach