cejerowski21 597 Napisano 1 Marca 2023 Czesc skompletowałem swoj pierwszy zestaw tu moje pytanie czy cos jeszcze będzie potrzebne mam: Namiot 40x40x140 Lampe cfl 125 i lampe hps(nie kupywana) Filtr węglowy itd Wentylator do srodka tripack od biobizz pk13/14 calmag płyn do mierzenia ph wylacznik czasowy miernik temperatury i wilgoci ziemia, doniczki, podkładki, nasiona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 1 Marca 2023 @cejerowski21 nawilżacz powietrza może się przydać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 1 Marca 2023 (edytowane) @Szym jaka ziemia? biobizz light? all mix? Edytowane 1 Marca 2023 przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 1 Marca 2023 @cejerowski21 biobizz light może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 1 Marca 2023 @Szym niektorzy pisza ze szybko trzeba lac nawozami ta light, myslalem jeszcze nad canna terra profesional co myslisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 1 Marca 2023 (edytowane) @cejerowski21 kup sobie cały zestaw Canna tam masz wszystkie nawozy potrzebne i rozpiskę kiedy co i jak przez pierwsze 2 tyg to nie będziesz potrzebował nawozów bo ziemia ma w sobie jeszcze dokup PH - Rhizotonic Po 5 dniu stosujemy Edytowane 1 Marca 2023 przez hubert2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 597 Napisano 1 Marca 2023 @hubert2020 juz kupilem biobizza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenWidow 0 Napisano 14 Marca 2023 On 3/1/2023 at 2:19 PM, cejerowski21 said: Czesc skompletowałem swoj pierwszy zestaw tu moje pytanie czy cos jeszcze będzie potrzebne mam: Namiot 40x40x140 Lampe cfl 125 i lampe hps(nie kupywana) Filtr węglowy itd Wentylator do srodka tripack od biobizz pk13/14 calmag płyn do mierzenia ph wylacznik czasowy miernik temperatury i wilgoci ziemia, doniczki, podkładki, nasiona Mikoryza Grate White. Może też Bactrex BioTabs. Zamiast CFL jakiegoś leda, szkoda czasu, pradu i plonu na taką żarówkę. Za dużo w to ogólnie inwestujesz, żeby jechać na CFL, to się nie kalkuluje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach