Dekiel 5 Napisano 8 Sierpnia 2019 Wczoraj trochę u mnie lało i był silny wiatr, dzisiaj byłem na miejscówce i rośliny pokrzywiły się, wziąłem je patykami popodpierałem żeby się całkiem nie położyły, czy coś może się im stać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) nic im się nie stanie nie bój się dobrze że je podparłeś Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 8 Sierpnia 2019 a liście oklapły czy normalne są ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 8 Sierpnia 2019 liście są normalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 8 Sierpnia 2019 no to się nie martw będzie dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 8 Sierpnia 2019 ok dziękówa za info @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach