sopel 88 Napisano 25 Lutego 2023 (edytowane) Mam pytanko chyba do bardziej doświadczonych growerow: w oczekiwaniu na roślinę zapewnione są takie warunki w boxie. Po wyjściu rośliny 🫣 jestem zdecydowany na naświetlanie 24/24. Zauważyłem że wyłączanie i włączanie lampy zdalnie daje całkiem fajną możliwość regulacji temperaturą we wnętrzu. I teraz pytanie: czy przy naświetlaniu 24/24 bede mógł, bez konsekwencji dla roślin, w razie potrzeby wyłączyć lampę powiedzmy kilka razy(2-3) w ciągu dnia na parę minut celem utrzymania założonej temperatury i wilgotności? Jak myślicie? Box jest mały 35x35x120 👍 Edytowane 25 Lutego 2023 przez sopel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 25 Lutego 2023 powinno się udać (na auto oczywiście) ale takie warunki to zawsze stres dla rośliny, więc większe jest ryzyko. że np. będzie się hermić temperaturę wygodniej regulować na wentylacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach