diana130 3 Napisano 23 Lutego 2023 Czy ripen stosuje się jednocześnie z pgr? Czy to za dużo na raz dla rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 23 Lutego 2023 @diana130 ripen to sam sie stosuje pod koniec uprawy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 23 Lutego 2023 @diana130 co to jest pgr?! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diana130 3 Napisano 23 Lutego 2023 @Truman taki nawóz na zwiększenie objętości topów @Wiesiu No właśnie nie jestem pewna, bo pgr też podobno się daje w przedostatnim tygodniu, czyli wychodzi na to, że w tym samym czasie i nie wiem, czy to nie za dużo dla roślinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 23 Lutego 2023 @diana130 jeśli chodzi o Ripen stosowałem w dwóch uprawach i cholernie psuje popiół, wychodzi po nim czarny popiół. Płukanie min 2 tygodnie medium po tym specyfiku. Ale kwiaty puchną jak szalone, zbite i twarde. Wolę Green sensation, Prima sort nawóz na Na pakowanie kwiatostanów, lecz cena. Ale to normalne wszystko co dobre, swoje kosztuje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach