matissssssssss 0 Napisano 22 Lutego 2023 6 dni temu posadziłem nasiono po trzech dniach korzeń wyrósł na 3 cm na czwarty dzień wsadziłem go w ziemię a przygotowaną z nawozem na piąty dzień wyrósł 3 cm ponad ziemię co mam dalej robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 22 Lutego 2023 8 minut temu, matissssssssss napisał: co mam dalej robić Dosyć długi rozbieg proponuję... Kurwa to tak serio, czy po Waszemu prank? Od syna się dowiedziałem że teraz się nie wymienia czegoś w szkole z ziomeczkami tylko się tradeuje🤦♂️ Dane osobowe na takiej stronie to nie przypał tylko amebyzm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MłodyGrover 7 Napisano 22 Lutego 2023 @matissssssssss Usuń te zdjęcia bo są tam twoje dane. Pamiętaj że w Polsce (jeśli w niej jesteś) hodowla marihuany jest nielegalna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 22 Lutego 2023 @MłodyGrover a gdzie jest jakiś admin żeby to usunął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MłodyGrover 7 Napisano 22 Lutego 2023 @hubert2020 zaraz napisze do admina czy coś.. swoją drogą chwalenie się na relacji na fb to głupota totalna. Ja w szkole za starych czasów powiedziałem 2-3 osobom (zaufanym) że mam epapierosaa to cała klasa po miesiącu wiedziała.... @Tester osoba u góry podała dane imię i nazwiski na zdjęciu. Weź mu to usuń dla jego dobra. Proszę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubert2020 119 Napisano 22 Lutego 2023 @MłodyGrover jeszcze trzyma na parapecie i myśli ze coś z tego wyrośnie jedynie przypadł nic więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,404 Napisano 22 Lutego 2023 usunąłem @MłodyGrover @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 23 Lutego 2023 @matissssssssss Bardzo ciężko będzie miała taka roślinka niestety, jak będziesz miał mega szczęście i nie zabije Ci tego żadne choróbsko czy niedobory albo nawet zwyczajnie się nie złamie na tak wątłej łodyżce, to po 5 miesiącach zbierzesz z niej 5g do palenia. Nie warto ryzykować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach