Kubax1230 19 Napisano 20 Lutego 2023 CZESĆ ZAMÓWIŁEM SOBIE 2 NASIONA LSD AUTO i gorilla cookies od fastbuds mam ZAMIAR POSADZIĆ JE NA DWORZE ALE JEST TO MOJE PIERWSZE SPOTKANIE Z JAKĄKOLWIEK HODOWLA DO TERAZ TYLKO KONSUMOWALEM CZY MÓGŁBY KTOŚ PODPOWIEDZIEC JAK ZACZAĆ JAK WYKIEŁOWAC JAK I KIEDY WSADZIĆ DO ZIEMI ? Z GÓRY DZIEKUJE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 20 Lutego 2023 @Kubax1230 tutaj coś się dowiedzieć można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubax1230 19 Napisano 20 Lutego 2023 @Borówa ale chodzi mi bardziej o outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 20 Lutego 2023 @Kubax1230 poczytaj dział outdoor będzie Ci łatwiej pojąć co i jak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 8 Maja 2023 W dniu 20/02/2023 o 19:24, Kubax1230 napisał: CZESĆ ZAMÓWIŁEM SOBIE 2 NASIONA LSD AUTO i gorilla cookies od fastbuds mam ZAMIAR POSADZIĆ JE NA DWORZE ALE JEST TO MOJE PIERWSZE SPOTKANIE Z JAKĄKOLWIEK HODOWLA DO TERAZ TYLKO KONSUMOWALEM CZY MÓGŁBY KTOŚ PODPOWIEDZIEC JAK ZACZAĆ JAK WYKIEŁOWAC JAK I KIEDY WSADZIĆ DO ZIEMI ? Z GÓRY DZIEKUJE Na forum jest wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach