lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 Moją miejscówkę trochę zalało, czytałem że parę osób też narzekało na to, na razie rośliny są zdrowe czy może się coś z nimi stać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 8 Sierpnia 2019 Mogą korzenie pognić od nadmiaru wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Sierpnia 2019 obserwuj czy liście nie opadną, bo to może być znak że zaczynają się złe rzeczy dziać od nadmiaru wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 jak wczoraj byłem to było w porządku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 8 Sierpnia 2019 módl się o to żeby słońce wyszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 ale nie rozumiem jednego, jak na początku sezonu tą miejscówkę wybierałem to było na niej sucho a teraz mokro się zrobiło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 ostatnio były ulewy, poziom wód gruntowych się w takich sytuacjach podnosi i na miejscówce może być mokro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 to jak szukać miejscówki żeby jej nie zalało ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 8 Sierpnia 2019 musisz ocenić teren wokół miejscówki jaki jest jak są jakieś bagienka czy rzeczka to może nie być to dobry znak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 następny sezon będzie lepszy bo wiem teraz dużo więcej i parę błędów wyeliminuje, dzięki za rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach