ciechen 38 Napisano 19 Lutego 2023 Witam dziś mija 64 dzień flo topy mi nie spuchły aż tak bardzo i czekam na mikroskop gdyż nie widzę gołym okiem trychomów. Podeśle zaraz kilka fotek możecie podrzucić kilka instrukcji. Kiedy odłożyć odżywki , robić flusha? , Czy zostawia się roślinkę w ciemni na 24h ? Proszę o każdą rade ew linki do poradników jest to moja 1 ścinka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 19 Lutego 2023 O kurde sroga pyta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 19 Lutego 2023 2 godziny temu, Prograss napisał: O kurde sroga pyta urok automatu a jak ciezko lampe dopasowac pytanie kiedy scinac ;C @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Lutego 2023 @ciechen z niej nie wyciągniesz pewnie pełnego potencjału bo zdrowo się nie rozwijała 7 godzin temu, ciechen napisał: Kiedy odłożyć odżywki , robić flusha? z tydzień przed ścinką można odstawić, a flusha zależy co lałeś jak faszerowałeś mineralnymi nawozami to można zrobić 7 godzin temu, ciechen napisał: Czy zostawia się roślinkę w ciemni na 24h ? można to zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 19 Lutego 2023 5 godzin temu, Andi napisał: @ciechen z niej nie wyciągniesz pewnie pełnego potencjału bo zdrowo się nie rozwijała z tydzień przed ścinką można odstawić, a flusha zależy co lałeś jak faszerowałeś mineralnymi nawozami to można zrobić można to zrobić no dobea a jak jest 64 flo a ja nie idze trichomow xd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 19 Lutego 2023 Masz te topki lekko opruszone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 19 Lutego 2023 full mleko ? czyli co flush i przestawac podlewać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Lutego 2023 @ciechen jak mleko to ok, flusha możesz jak ładowałeś dużo nawozów mineralnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 20 Lutego 2023 3 godziny temu, Andi napisał: @ciechen jak mleko to ok, flusha możesz jak ładowałeś dużo nawozów mineralnych a po zdj jesteś wstanie ocenic czy to full mleko ? i tak ładowałem duzo mineralnych wiec musze zrobic flusha . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Truman 103 Napisano 20 Lutego 2023 4 godziny temu, ciechen napisał: a po zdj jesteś wstanie ocenic czy to full mleko ? i tak ładowałem duzo mineralnych wiec musze zrobic flusha . Ja bym zrobił co najmniej tydzień flusha co 2 dni ja przelać porządnie i dopiero ścinać. Ale nie oczekiwał bym wiele od niej. Tak jak kolega wcześniej ci pisał nie rozwinęła się tak jak trzeba. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 20 Lutego 2023 1 uprawa z zestawem w granicach 900 zł do tego upośledzone nasionka za 14 zł ja i tak jestem zadowolony że ten automat po tylu błedach zakwitł ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Lutego 2023 Myślisz, że to wina nasion? Ja też na takich za parenaście zł jechałem i 30-40g suchego z krzaka wychodzi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 20 Lutego 2023 12 minut temu, WBB napisał: Myślisz, że to wina nasion? Ja też na takich za parenaście zł jechałem i 30-40g suchego z krzaka wychodzi 🙂 20/30 moze bedzie z tego ;D a błedów zrobilem pareaście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Lutego 2023 Zmarnowałeś powierzchnię.... bo 2 lekko by tam widzę weszły 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 20 Lutego 2023 Godzinę temu, WBB napisał: Zmarnowałeś powierzchnię.... bo 2 lekko by tam widzę weszły 😉 weszłyby i 3 gdybym ich nie utopił podrodze ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 21 Lutego 2023 Dzien po flushu i 24h ciemni jutro ścinka myśle że na spokojnie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 21 Lutego 2023 Heh, dorodna pała 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 22 Lutego 2023 3 godziny temu, Spizgany napisał: Heh, dorodna pała 🤣🤣 teraz sie czlowiek zastanawia czy pałe w całości suszyc ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 22 Lutego 2023 Poszło lekki trim na do suszarni 20 stopni wilgoc musze kontrolować niestety bo moze byc ok 65 i bedzie trzeba zbijać. Nwm do jakeigo stopnia potem na sucho trymować i dosłoików w topkach czy rozdrabniac to troche ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach