Truman 103 Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) Witam serdecznie, Jestem nowy na forum, ale w temacie trochę już śmigam. Ciągle się rozwijam i uczę. Dążenie do perfekcji to przewodnik w tym kulcie. Jestem zawsze otwarty na wszelkie sugestie No i oczywiście zjebki też mile widziane jeśli zasłużone rzecz jasna. Pozdrawiam wszystkich związanych z tym tematem. Edytowane 16 Lutego 2023 przez Truman 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TegoNieZnosisz91 10 Napisano 16 Lutego 2023 Siemano Panie ciekawski 😉✌️😎 Fajne kwiatki, skąd ja je znam... 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Lutego 2023 @Truman witamy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2023 @Truman Witaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szwagrom 70 Napisano 17 Lutego 2023 Siemano @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach