lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 Mam na oucie roślinkę nie wiem jaka odmiana lekko zaczyna kwitnąć ale ona jest bardzo wysoka a za to wąska nie ma tak jak niektórzy mają dużo odgałęzień, gdzie może być przyczyna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 8 Sierpnia 2019 a jak z nasłonecznieniem twojej miejscówki, słońce dobrze dochodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 nie za dużo jest słońca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 8 Sierpnia 2019 no to masz odpowiedź, jak roślina ma za mało światła to się będzie wyciągać i będzie patyczak taki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 aha no to teraz już wiem i już raczej nic z tym nie zrobię skoro zaczyna kwitnąć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 8 Sierpnia 2019 no już nie, jak rosła roślina trzeba było zapewnić jej w miarę słońca żeby się nie wyciągała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 na następny outdoor wykarczuje wokół te chaszcze i powinno być dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibon 2 Napisano 8 Sierpnia 2019 nie ty jeden popełniasz takie podstawowe błędy, dużo osób wybiera słabo nasłonecznione miejscówki i potem patyki wyrastają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach