Kometa 6 Napisano 8 Sierpnia 2019 Jaki jest najłatwiejszy trening outdoor dla początkującego rolnika? bo jest ich kilka z tego co wyczytałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 8 Sierpnia 2019 Najłatwiejszy będzie topping ucinasz szczyt rośliny nawet palcami i to wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 8 Sierpnia 2019 ten trening powoduje że będą dwie główne łodygi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 8 Sierpnia 2019 tak zgadza się, można też wykonać FIM tylko trzeba być bardziej precyzyjnym i mogą wtedy wyrosnąć 4 łodygi główne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 8 Sierpnia 2019 w takim razie trzeba będzie przetestować na roślinkach te treningi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 8 Sierpnia 2019 łatwym treningiem też jest LST, możesz również sprawdzić jak się sprawuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 8 Sierpnia 2019 a co to jest LST ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 8 Sierpnia 2019 tutaj masz poradnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 8 Sierpnia 2019 naprawdę LST działa, jest to świetny trening @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 8 Sierpnia 2019 o dzięki za informacje, czas się podszkolić i na następny out wdrażać tą wiedzę na roślinkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czesiek 3 Napisano 8 Sierpnia 2019 topping i lst jest łatwy do wykonania, i daje świetne rezultaty połączenie tych dwóch treningów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 8 Sierpnia 2019 ja chciałem zrobić topping a tak uciąłem szczyt że wyszedł fim ? i 4 łodygi mam główne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lodzio 4 Napisano 8 Sierpnia 2019 warto trenować roślinki większy plon za darmo więc same plusy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach